Dear Members and Friends,

The Quality Council's Supply chain Group of China Italy Chamber of Commerce(CICC) is kindly invites you to take part in the 2nd session of Supply chain group meeting.


The meeting will take place on Friday, July 30that CICC Shanghai office.(Room 202, 2/F, No.777 Weihai Road, Jing 'An District, Shanghai – 上海市静安区威海路777号七立方202室), starting from 5:00 pm. The registration starts at 4:45 pm.

 

The meeting is free of charge. 



AGENDA

 

16:45 -17:00 Registration (15min)

 

17:00 -17:05 Welcome Speech: General Manager at Albachiara, Giulio Balossi (5 min)

 

17:05 -17:20 the Survey (15 minutes)

 

17:20 -18:10 the Selection of the Themes to Be Selected (50 min)

 

18:10 -18:25 the Structure of the Group (15min)

 

18:25 -18:30 Closing Speech: General Manager at Albachiara, Giulio Balossi (5min)


Moderator: General manager at Albachiara, Giulio Balossi


To participate online, please access to Zoom after registration: https://us02web.zoom.us/j/88189234632




Organisers